Bryggeri Rosenhill

Första veckan på nytt äventyr

By in Bryggning, Nyheter 0

Första veckan på nytt äventyr

CarlsbergNu är man på plats för första veckan mot att i höst hoppas kunna bli diplomerad hantverksbryggare. Det blir en intressant vecka med bla lärare såsom Anders Kissmeyer (Kissmeyer Beer & Brewing), Jan Paul (Svaneke Bryghus), Tobias Emil Jensen (To Øl) samt en excellent ordinarie lärarstab på Skandinaviska bryggerihögskolan. Det är också på schemat denna veckan inlagt bryggning på två bryggerier, varav ett på Skovlyst. Deltagarna verkar vara en blandad skara allt från små bryggerier i startskedet till Carlsberg och från Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz.
Ser fram emot mycket nytt och hoppas på många diskussioner på kvällarna.

Kissmeyer Beer & Brewing
Svaneke Bryghus
To Øl
Scandinavian School of Brewing

Post navigation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *