Bryggeri Rosenhill

En kort rapport

By in Bryggning 0

En kort rapport

SkovlystEfter tre dagar med bryggeri diskussioner från morgon till kväll så är man bra sugen på att omvandla de nya kunskaperna och idéerna till verklighet. De första två dagarna var teoretiska och gav ytterligare en djupare bild in i ölets värld och avslutades med en ölprovning tillsammans med Tobias på To Øl. Jag fick här prova bla en helt ny upplevelse i form av Gose (syrlig och salt öl) i form av To Øls, Gose to Hollywood. Under gårdagen var vi under hela dagen på Skovlyst bryggeri där vi följde en Weissen från start till slut. Skovlyst är ett pubbryggeri (som inte skall förvecklas med öl med samma namn gjort i Polen) som enbart i nuläget serverar sin öl i sin egna restaurang. Båda bryggarna på plats är utbildade på Scandinavian School of Brewing (där som sagt jag själv just nu befinner mig).

Nu följer ytterligare två dagar (och ja i Danmark finns inte midsommarafton så det är en vanligt studiedag), idag är det mycket beräkningsarbeten men avslutar med ytterligare på ett bryggeri (återkommer med rapport).

Bryggeri Skovlyst

Post navigation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *