Bryggeri Rosenhill

Nu kör vi!

By in Nyheter 0

Nu kör vi!

Det har varit lugnt på den sociala media fronten ganska länge, men nu skall vi se till att öka trycket. Anledning till att det varit ganska tyst är att vi tagit oss igenom ett bygge och dessutom en hel del olika typer av godkännanden som behövs för att starta ett bryggeri. Man har nu hört av så många andra bryggare att ”hade man vetat” så kanske man aldrig startat, MEN nu är vi förbi detta och har ett godkännande både avseende tillverkning, lagring och försäljning till verksamheter med stadigvarande serveringstillstånd. Vi har så sakteliga påbörjat produktion och våra första öl kommer inom kort att presenteras.

Vi hoppas också att kunna erbjuda bryggerivisningar, provningar och mat för slutna sällskap inom en framtid så håll utkik så skall vi se till att uppdatera oftare framöver. Då vi nu går över till en kommersiell verksamhet så har vi också passat på att byta lite profil som ni kan se!

Vi hörs snart

Post navigation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *