Bryggeri Rosenhill

Nu har vi öppnat!

By in Bryggning, Nyheter, Ölprovning 0

Nu har vi öppnat!

När vi äntligen igång med både bryggning och vår pubverksamhet. Vi har under våren haft ett antal trevliga sällskap på besök med rundvandringar, provsmakningar och mat. Vi kan idag ta emot sällskap från ca 8 upp till 35-40 personer i vår trevliga pub samt även sällskap som önskar brygga sitt eget öl (öl kurser).

Idag har samtliga våra bokningar mat från lokala leverantörer men vi har en förhoppning kring eget kök under vintern. Vår pub erbjuder normalt 7 egenproducerade öl på tappen men vi har även alkoholfria alternativ samt andra alkoholbaserade drycker.

Varm välkomna för en bokning efter sommaren
Bryggeri Rosenhill

Post navigation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *